maandag 8 februari 2010

LinkedIn op Klompen

Hogenkamp klompen & souvenirs B.V.
Is het “schoeisel “ van LinkedIn je al eens opgevallen? Of heb je het onderste deel van je profile nog nooit zo goed bekeken?

Bij je Eerste-lijn contacten verschijnt het e-mailadres van de betreffende persoon aan de rechter zijkant en aan het einde van het profiel. Bij andere contacten blijft het email adres verborgen. LinkedIn doet dat met opzet. Zij gaan ervan uit dat je je door iemand laat introduceren. Mocht je toch rechtstreeks met iemand contact willen opnemen, moet je of een gezamenlijke groep hebben of iemands e-mail adres weten.

Ook gaat LinkedIn ervan uit dat je contacten zou moeten willen met mensen die je al kent. Ik wil nieuwe contacten opdoen. Met mensen die ik nog niet ken. Vandaar dat ik mijn e-mailadres in mijn profiel heb verwerkt. Op twee manieren. In de samenvatting zo’n beetje bovenaan. En op het einde bij de contactgegevens. Als we dan al geen groep delen, je mag tenslotte maar lid zijn van 50 groepen, dan kan men middels mijn e-mailadres tóch met mij "connecten"

Wil je ook jouw "schoeisel" aanpassen, ga nadat je bent ingelogd naar: Settings /Email Notifications en klik op Contact Settings. Schrijf vervolgens een pakkende regel, mét je email adres onder:

What advice would you give to users considering contacting you?


Kijk gerust op mijn profiel hoe ik het heb aangepakt.
Op die manier heb ik al veel waardevolle contacten opgedaan.


Foto van de klompen? Komt van deze website nederlandseklompen.nl