zaterdag 8 augustus 2009

Vakantie

Hoge Veluwe,augustus 2009














De vakantie zit er alweer bijna op. Weer eventjes in de stemming komen met het schrijven van blogstukjes en beginnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen cursussen in The Master Networker Institute. Er staan een groot aantal projecten op stapel en ik verheug ik me alweer op de maandelijkse workshop "Effectief Netwerken" waarvan de eerste begint op 13 augustus én op het nieuwe "Master Networker Programma", 12 weken lang elke dinsdagochtend om half acht, een module van 2 ½ uur, welk weer in september begint.

De allereerste groep was een groot succes. Wat ik voorheen bij het opbouwen van BNI in Nederland al in de gaten had, werd hier nogmaals bevestigd. Elke week bij elkaar komen, met een vast doel voor ogen, schept een uitzonderlijke band. Was het zo bij BNI dat men “al doende leerde” hier is het motto”al lerende doen”. Het verschil in woorden is minimaal, het verschil in resultaat gigantisch. Als het zo is het zo dat wij Nederlanders nou eenmaal graag eerst het nut ergens van willen inzien, voordat we iets doen, dan lukt dat in dit programma aardig. Proficiat voor de eerste 11 Masternetworkers van Nederland. Jullie mogen wat mij betreft de persoonlijke titel “Chief Networking Officer”voeren in lijn met de C.E.O, de C.F.O en de C.O.O. titels.

Verder willen we Ron Ladage verwelkomen. Ron zal de Masternetworker trainingen gaan verzorgen in het Zuidwesten van Nederland: Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden met als uitbreidingsmogelijkheden België. Ron is een zeer ervaren netwerker met als grootste hobby: mensen! We verwachten veel van de samenwerking.



Reblog this post [with Zemanta]